Két héttel a Majka – Cutris koncert után ismét a Budapest Parkba látogattam. Június 17-én Wellhello koncerten voltam. Természetesen ez a koncert is teltházas volt, hatalmas tömeg gyűlt össze a parkban.

Előzenekarként a főleg a fiatalok körében nagy sikernek örvendő Valmar duó lépett fel. Talán nem kell bemutatni őket senki sem. Bár nem vagyok fiatal, én is eléggé kedvelem őket. Már az Úristen című számuk előtt évekkel ismertem a páros munkásságát. Pl a Suzival Balatonra című számuk miatt. Rendesen felpörgették a nézőket.

Kisebb szünet után pedig Hollywoodi bevonulással kezdődött a Wellhello showműsor. Hatalmas különbség volt öltözékben a két héttel azelőtti Majka – Cutris fellépéshez képest. Hogy miért? Mert sportos öltönyben léptek fel, és nem csak a két előadó, Flour és Diaz, de a koncert zenészei is. Érdekes volt így látni egy részben rap előadást, ennyire elegáns, mégis sportos öltözékben.

Elhangzottak a nagy sikerű, ismert számok, mint a Rakpart, Apu vedd meg, Barátom, Nem olyan lány, Lil Frakkal közös Holiday és a Csoda, hogy még élünk.
Persze a két órás show alatt elhangzottak kevésbé befutott dalaik is, mint a Kismacska. És persze a végére feljött a színpadra a Valmar duó is, akikkel van egy közös számuk, a Pezsgőeső, és együtt előadták a Partiarc feldolgozását. A közönség tombolt, hatalmas sikerük volt. De ez a koncert is véget ért este 22-kor, hiszen innentől életbe lép a csendrendeletük, le kell venni a hangerőt.

About Author

Leave a Reply