A BSW-t én már karrierjük felívelésében ismertem meg, kb 5 évvel ezelőtt, 2019-ben.

Évek óta már Rico és Miss Mood párosát hallgattam, mindegyik számukat kívülről fújtam. És 2019 nyarán jelent meg a BSW-vel közös számuk az Éld át. Ekkora keretem rájuk a Youtube-on, és ekkor kezdtem el hallgatni őket, és hát meg is kedveltem a csapatot. Az első kedvencem a Helló lett. Aztán jöttek közben az újabb és régebbi számok, és elkezdtem megismerni a csapatot is. Régóta vágytam arra, hogy élőben is láthassam őket.

És eljött az idő, az Akvárium klubba lehetett jegyet venni, így még tavaly novemberben megvásároltam, és idén februárban el is jutottam végre az egyik nagy kedvenc koncertjére. A kapunyitás 20 órára volt meghirdetve, így ráértem későn elindulni itthonról. A Deák téren már feltűnt, hogy sokan odatartanak, nagyon sok fiatal ment arrafelé. Mikor odaértem, és bejutottam a terembe, csodálkozva láttam, hogy kissé túlkoros vagyok, rajtam kívül alig volt 40, sőt 30 felett ember. Sajnos nem álltam túl jó helyen, így kevésbé láttam őket, de hallani azért hallottam. 🙂 Jó hangulat volt a nézőtéren, kivéve, hogy egy csaj állandóan azt üvöltötte: Ricsiii! 😀

Maga a koncert egyébként 21:20-kor, tehát 20 perc késéssel kezdődött, és alig egy órát tartott. Kicsit azért többet vártam tőlük. Remélem, hogy lesz majd esetleg a Dómban, vagy a BS-ben is koncertjük. Elmennék oda is, talán ott jobban látnám őket.

About Author

Leave a Reply