1995.
Itthon is elindul az újfajta őrület, a dance-dloor fesztivál, amin több nagy sikerű együttes lép fel egymás után, így vonzva be a nézőket, akik a hatalmas buli miatt megtöltötték a helyszíneket, így telt ház előtt léphettek fel a sztárok. Nálunk a BS adott helyszínt ehhez. Akkoriban olyan nagy sztárok érkezhettek hazánkba, mint Dj Bobo, Backstreet Boys, Scooter, Fun Factory. Jómagam 1996 április 20-o bulin voltam ott, ahol akkor először, és 2019 június 26-ig utoljára a Backstreet Boys is fellépett. (Erről majd később.)

Lassan másfél hónapja, hogy május 18-án megrendezték az idei Total Dance Cabrió fesztivált. Azóta terveztem, hogy újra elmegyek rá, mióta 2014-ben feltámasztották.

És végre eljött az én időm is! Párommal és egy haverommal együtt kilátogattunk mi is a bulira. A házigazda Pákó volt, persze felvételről. Szerencsére. 😀 Sajnos minden fellépőt ő konferálta fel valami poénnal, amit persze alig lehetett érteni.

Nagy tömeg jött össze, ami az mutatja, tényleg újra lángol a retró láz. Nagyon sokan kedvelik a 90-es évek zenéjét. Közel telt házas volt a buli. Már 18 óra magasságában ment a buli, sokan táncoltak, élvezték a zenét, na meg a piákat. Az biztos, hogy sok sör fogyott. Ebből mi is kivettük a részünket. Bár a képen éppen Jim Beam Cola van. 🙂

A helyszínt 17 órakor nyitották meg, 18 órától az UFO-val indult a fellépők sora. Utánuk Mr. Rick következett, aki nem csak saját számait adta elő, (mivel abból nem sok van,) de más, nagy sikerű dalokat is előadott. Eztuán következett az első külföldi előadó, Dr Alban. De nem folytatom az időrendi sort, a nagy buli a 5ive és a Vengaboys fellépése alatt volt. Persze fellépett még Kozmix és a ShyGuys és a Cascada is. De a buli nem ért véget 22 órakor, hiszen utána jött Dj Náksi, aki hajnali 2-ig keverte a zenéket. Én már régen leeresztettem, de a párom még bírt a pörgést, de végül mi is leléptünk Náksi műsora után. Nagyon jó buli volt, és már alig várjuk az őszi MegaHits-t.

About Author

2 thoughts on “Total Dance Cabrio

Leave a Reply