Május a szórakozás, a koncertek hónapja volt. Májusban 3 koncerten voltam. Vagy akár négynek is mondhatom,

bár az egyikről elkéstem, így a számításaim szerint egy órás koncert helyett fél órás műsorból össz-vissz 2 számot hallottam. 🙁 Ez a Children of Distance volt a Városligeti Majálison.

A következő koncert még ugyanaznap este a rákosmenti majálisin volt. Ez pedig a Magna cum Laude együttes fellépése volt. Ez viszont nem félórás, sokkal inkább másfél órás műsor volt. Hatalmas sikert arattak, sokan voltak kíváncsiak az együttesre, és annak slágereire.

Május 22-én, egy év eltolódással Budapestre ért a Pentatonix együttes. A Papp László Sportarénában léptek fel közel teltház előtt. Hatalmas, majd két órás show-t nyomtak le, megénekeltetve a közönséget is többször. Elhangzott a legnagyobb slágerük, a Hallelujah is. Sajnos az én nagy kedvencem, a Chandelier nem volt a repertoár része. Ellenben nagyon sok más feldolgozást hallhattunk, és még két tag rapműsort is nyomott, valamint nagybőgőn való játék is sorra került. Fantasztikus műsort nyújtottak.

Május 27-én pedig Follow the Flow koncerten voltam a Budapest Parkban. Most először vettem teraszjegyet. Nem tudtam, hogy így oldalról kell bemenni, a VIP bejáraton. Eléggé meglepett, hogy ide külön bejárat van. Na de pár perc bolyongás után sikerült bejutnom a megfelelő helyen.

.

About Author

Leave a Reply