Total Dance Fesztivál – MegaHits

0

Mint korábban láthattad, több zenei eseményen vettem részt az elmúlt 1 évben. Még tavaly novemberben kezdődött a kaland, amikor az ingyenes Sting & Shaggy koncerten voltam kint. Nem okkal később Újpestre látogattunk el párommal egy ingyenes Delta koncertre. Aztán következett az első „retró” a TDF- Cabrió.

Total Dance Cabrio

November 30-án pedig először voltam a párom nélkül, immár szingliként voltam fesztiválon. És újra a Total Dance-en, amit ugye évente kétszer rendeznek meg. A mostani MegaHits névre hallgatott.
De mivel a buli egyedül nem buli, egy régi jó haverommal mentünk ki. Persze a helyszínen durva árak vannak, ezért inkább előtte alapoztunk kicsit.

Dj PéGé – WarmUp

19-re hirdették meg a koncert kezdetét, ehelyett sajnos csak 19 után nyitották a kapukat. A tömeg még feloszlott az úton, a mobilWC-knél, a kinti büféknél. A koncertteremben 20 óra magasságában még kevesen voltak. DJ PéGé csinálta a zenei bemelegítést. Amíg ő keverte a zenét, mi kimentünk szétnézi a büfék környékén, mivel kissé megéheztünk. Végül 1-1 pizzaszelet mellett döntöttünk. Bent, az oldalsó italos pultoknál én egy üveg ásványvízre, haver 1 dobozos sörre nevezett be.

Közel 20:30 volt már, mikor elkezdődött a tényleges buli, és megérkezett az első fellépő, az UFO Update. (Jobban örültem volna, ha az eredeti, és nem a tucc-tuccra átdolgozott számaikat adják elő.) Utánuk a Desperado következett, ők természetesen az eredeti számaikkal. Kicsit fura viszont a saját előadásukban LL Junior-ral közös számuk hangzása.
Harmadik előadó a fesztivál első külföldi előadója volt, méghozzá a La Bouche. És amit én sem tudtam hirtelen, az együttesnek jelenleg magyar énekesnője van 2015 óta, és sajnos azóta nem is jártak itthon, Magyarországon. Itt már eléggé jó volt a hangulat, mire Cory fellépésére került a sor. Kicsit nehéz egyedül előadni a duó számait, hiszen Mohamen már nincs köztünk.
A HappyGang számai után állati bulit csaptak az Animal Cannibals tagjai, akik előadták az első slágerüket, a Takarítónőt, illetve a Legnagyobb Bulit is elhozták. Fellépésük alatt szinte már tombolt a közönség. A kannibálok után egy kis lazítás következett, hiszen Dj. André kezdte el keverni a zenéket, miközben a színpadra érkezett a Sípos F. Tamás majd Séri Évi és Mc Ducky is előadtak közösen 2 számot.

Ez után egy kb 20 perces reklámszünetet tartottak, ami végén visszatért még egyszer a Sári Évi, Mc Ducky duó, akik újabb két számmal pörgették fel a hangulatot. Ez után a Real McCoy fellépése következett. Előadták a legnagyobb slágereiket, mint pl az Another Night-ot. Ez után a svéd fogorvos, Dr Alban jött fel a színpadra. Sajnos a hangosítása nem volt épp a legjobb, alig lehetett érteni az előadását, a dalait. Következett a számomra utolsó fellépő, az Eiffel 65. Ők is csak 4 dal erejéig léptek a színpadra, melyből egyet a nem rég elhunyt Avicci emlékének szenteltek. Persze a legnagyobb buli az első sikerszámuk, a Blue alatt volt, amikor a több ezer lufit is szabadon engedték, amik a nézőtér felett voltak. Hatalmas volt a hangulat!

Eiffel 65 után a Kozmix következett a színpadon, én viszont a távozás mezejére léptem. A Kozmix már nem az én világom, nem mellesleg már a nyakam és a lábam is fájni kezdett, szóval ideje volt elindulni hazafelé az éjszakai járatok egyikével.

About Author

Leave a Reply