Idén újra hazánkba érkezett a Backstreet Boys, november 2-án adtak telt házas koncertet a Sportarénában. Előzőleg 2019-ben járt a csapat Budapesten. Korábban erről már írtam, hiszen ott voltam! 😀

És bizony most is ott voltam. Nem lehetett kihagyni, hiába voltam ott 3 éve ugyanezen a turnén. És meg kell mondjam, sokkal jobb volt, profibbnak tűnt, hiába volt a show kb ugyanaz, közben mégis más volt. Az új albumnak és a fellépéseknek akkora sikere van, hogy koncertek sorát adják a megjelenés óta. (Meg persze bejátszott a Covid járvány is, amikor nem lehetett koncertezni.) Időközben kiforrott a műsor, változtattak 1-2 dolgon, de lényeg maradt. A számok sorrendjét felcserélték, a látvány és a srácok mozgása, a tánc viszont profibb volt. Na meg többször öltöztek össze, azaz viseltek a showban egyforma, illetve egymáshoz illő ruhát. Ez volt az elején, amikor indult a show, és hát a végén, amikor mindenki fehérbe öltözve.

Meg kell említenem még, hogy egy DJ-t hoztak előzenekarnak, aki azért jól bemelegítette a közönséget, és hozott egy-két hazai slágert is, mint pl. Az éjjel soha nem érhet véget, vagy az Úristen.

Miközben ezt a posztot írom, megjelenik a hír, Nick Carter öccse, Aaron elhunyt.

About Author

Leave a Reply