Év végi összefoglaló – 2022

0

A 2022 elég mozgalmasra sikerült, ahogy már a korábbi posztomban írtam. Volt itt minden! Nyaralás Gyulán, kirándulás Makón, és Szegeden, színi előadás a Szegedi Szabadtéri Színházban, Koncertek, bulik, mint a Total Dance, Majka, Wellhello, Backstreet Boys, Pilvaker.

És persze nosztalgia közlekedési eszközök fotózása, mint a régi Ikarus N62-es, vagy a HÉV fotózása. Voltunk nagyon jó haverommal éjszakai reptérlátogatáson is. Sőt, a BKV kötelékéből búcsúzó magaspadlós Ikarusokat is megörökítettem.

Itthon is alakult minden. Megérkezett a kemencénk október elején. Tervekből nem minden valósult meg, a pincébe a szükséges 2 lépcsőfokból csak egy készült el, az előszoba nem lett kifestve, a lépcső betonkorlátjának egyik oldalán felkerült a járólap, a másik oldal és az oldalak festése még nem készült el. Viszont a ruhaszárító betontalpa elkészült. Legalább ez teljesen. 🙂 4-ből 2,5 pont.

A testedzés idén is elmaradt. Sőt, a Covid után valahogy kissé meghíztam, pocakom lett, így jövő évben ezt le kell dolgozni, vissza szeretném szerezni a régi testalkatom. Talán nem lesz még nehéz 43 évesen.

About Author

Leave a Reply