Új év – új remények – tervek

0

Lassan itt az év vége, ideje a számadásnak, és a tervezésnek.

Az idei év újra pörgösre sikerült. Azt mondhatom, amit 2 éve, igen, az idei évet megéltem. Volt, amikor egyedül, volt, amikor volt baráttal, barátokkal. Mostantól viszont eltűnik az életemből az, aki közel 3 éve kísért az utamon, vagy kísértem én őt. Sajnos elkezdtünk eltávolodni egymástól. Nem hibáztatom miatta egyikünket sem. Ez így alakult. Ez a kapcsolat most véget ért. Neki jött egy új, remélem, tényleg megtalálta a nagy Ő-t!

Szóval idén több koncerten, rendezvényen is voltam. És jövőre is megvannak a tervek. Mindjárt januárban retró rendezvény lesz a Dome-ban, igazi 90-es évek koncert. Muszáj lesz kimenni. Ahogy idén sem maradhat el a Total Dance nyáron, Pentatonix márciusban. Talán februárban Kelemenkabát koncertet is megnézem. 😉 Jaj, lesz Follow the Flow koncert is. 🙂

Tervezem, hogy idén, újra elmegyek Párizsba, vagy Rómába. Jó lenne újra látni az Eiffel tornyot, jobb képeket készíteni róla, hiszen a Covidos feloldások kezdetének idején voltam ott; vagy újra látni a Colosseumot, megnézni az Angyalok és Démonok regény helyszíneit.

Újra ki szeretnék még menni a reptérre, illetve a mellette található AeroParkba különböző rendezvényekre. (Oldtimer, Ikarus találkozóra.)

Nem rég voltam a MOL toronynál is, de sajnos a tetőn lévő kilátó még nem került átadásra, ezért nem jutottam fel. Na ide is vissza kell mennem 2023-ba.

És nagyon jó lenne, ha ezen élményeket már nem egyedül, hanem haverokkal, és egy társsal együtt élhetném át.

About Author

Leave a Reply