Június 4-én, szombaton teltházas Majka – Curtis koncerten voltam. Igen, akkor még együtt, közösen adtak koncertet. Hatalmas tömeg gyűlt össze, szinte mozdulni sem lehetett. Ha elmentem műsor közben WC-re, tutira nem tudtam ugyanoda visszaállni, mert rögtön elfoglalták a helyem. Előzenekarként Perrin lépett fel 19 órától, majd negyed órás – fél órás szünet és megérkezett Majka – Curtis duó Nikával kiegészülve.

A poén kedvéért Nika, majd Majka és Curtis is ugyanabból a mobil-WC-ből léptek elő egymás után. (Emlékeztetve a korábbi Azahriah balhéra.) Nem csak a közös számokat adták elő, de Majka és Curtis régi, szóló számai is elhangoztak. Így hallhattuk a Tündi Bündit, na meg az Újpest a negyedem című dalokat is. Az egyik legnagyobb tombolás a Depeche Mode feldolgozás, a Supersonal alatt volt, ami nem is csoda, hiszen elég zúzós szám. Persze a nagy, közös slágerek is elhangozta, mint a Belehalok, a Csak te létezel, na meg a Nikával hármasban előadott dalok, Szavak nélkül, Csúcson túl.

A koncertnek a 22 órakor lett vége, mivel utána csökkentetni kell a hangerőt. Onnantól már csak külön kisebb hangerőn, kisebb bulik mentek. Én pedig elindultam hazafelé.

About Author

Leave a Reply