2019 december 26-án én is eljutottam megtekinteni a legújabb Star Wars részt, mely lezárja nem csak a mostani trilógiát, de az egész történetet is. Persze sokat vártunk már erre a részre, és természetes sokaknak nem tetszett a végkifejlet. Még az előző résztől vártuk, megtudjuk, kicsoda Rey, kik a szülei, vagy miért erőérzékeny ennyire.
[toggle title=’Spoiler’]Na mitől is erőérzékeny Rey? Hát nem azt kellett megtudnunk igazából, kik a szülei, hanem ki a nagyapja. Hát nem más, mint Darth Sidious, azaz Palaptine császár! [/toggle]

Szóval… Mint az előzetesből látszik, egy végső, nagy csatára készül a Lázadók serege az Első Utolsó Rend serege ellen, mely egy olyan bolygó körül vannak, ami nem szerepel a térképeken és senki sem tudja, hogy juthatnak el oda. Így tehát meg kellett keresni az oda vezető utat, illetve egy útmutatót. A film további részleteibe inkább nem mennék bele. Nézd meg te is a moziban!

Persze azért itt nem hagyom abba a bejegyzést. Le kell írnom, el kell mondanom a saját benyomásom is. Szerintem a film megfelelően zárja le a történetet. Poe végre felnő feladatához, megjelenik a filmben újra a régi trilógia két főszereplője erőszellemként, így befolyásolva a mostani két főszereplő cselekedeteit és megfelelő lezárást adva a saját életüknek. Persze kétségtelen, hogy győz a jó, hiszen manapság nem lehet más vége egy filmnek, főleg nem olyannak, ami egy egész sorozatot zár le.

[adrotate banner=”3″]

About Author

Leave a Reply