A tervek szerint az érkezés utáni nap délelőtt boltba mentünk bevásárolni, hiszen ellátás nélküli apartmanban vagyunk. És tudni kell, hogy az arab, illetve afrikai országokban számunkra nem iható a csapvíz, erős hasmenést, hányást okoz. Szóval mindenféleképpen ásványvizet kellett vennünk. Ez volt az első cél. Na meg kaját. Szóval elindultunk a bérbeadó ajánlatára a Gomla Market nevű supermarketbe. Persze ubert szerezni kicsit nehézkes volt, de a második hívott autó bevitt minket.

Nagyon sok minden volt a boltban, eléggé elvesztünk, és sajnos Norbi haverom 1 órán át vásárolt, és nézelődött, mire mire végre kifizettük, amit vettünk. Újabb autókeresés, majd bepakolás, és indulás vissza a szállásra. Természetesen megint gubanc volt, leállt a program, így megint KP kellett fizetni, de legalább elég volt annyit, amit az Uber előre kiírt. Már közel dél volt, mire hazaértünk, aztán kicsomagolás, kajálás, és indulás a partra, ami a hotel mögött volt. A parton napernyők, nyugágyak babzsák fotelek várták a pihenni, fürdeni vágyókat. A többiek snookerezni mentek a mélyebb vizekbe, és miközben őket kísértem a mólón, megláttam, hogy a parttól messzebb fürdenek a tengerben, így nem kell azon aggódnom, hogy én hol fogok. Így gyorsan le is mentem a mólóról, és besétáltam a tengerben lévő „medencébe”. A víz hőmérséklete nagyon jó volt, majdnem 30 fokos. 17 körül visszamentünk a szállásra, Atti nekiállt megcsinálni a délelőtt vett csirkemellet, amit szintén a boltban vett fűszerkeverékkel vont be és sütött meg. Köretnek a délelőtt vett fagyasztott hasábkrumplit sütöttük ki és ettük meg.. 🙂



Este kiültünk a teraszra beszélgetni, koktélozni. Láttuk, ahogy felkapcsolták a lámpákat a hotelben, ezzel egy színes fényjáték utána pedig zenét hallottunk a part felől, de még előtte. Úgy gondoltuk, jó buli lehet, így végül lementünk megnézni, mi is ez. Kiderült, hogy énekes pasi adott elő számokat. Ahogy néztem, telefonjáról szólt a zene, az volt összekötve két hangfallal, és ő erre énekelt rá, előadva nagysikerű, dallamos számokat. És nem is volt rossz hangja! Az előadásnak körülbelül 23 órakor lett vége. Utána szép lassan visszasétáltunk a szobába, kicsit még beszélgettünk az erkélyteraszon, aztán én elbúcsúztam a többiektől és ágyba bújtam.

About Author

Leave a Reply