BÚÉK!

Megint eltelt egy év. Bolygón, a Föld megtett egy teljes fordulatot a Nap körül. És mi ezt megünnepeljük. Igen! 😀

És ilyenkor számot vetünk az elmúlt egy évről, valamint fogadalmat teszünk a következő évre, illetve terveket készítünk, mit is fogunk tenni a jövő évben.

Idei év váratlan dolgokat is hozott számomra. Nem csak többször jártam idén a Balaton partján, és nem is csak fürdeni. Először kipróbáltunk egy kutyás strandot, valamint voltunk Kőröshegyi Levendulaföldön is, de 2 héttel később, már Bogár nélkül elmentünk a balatoni retró vonatos hétvégére fényképeket csinálni. De a legnagyobb élmény mégiscsak a párizsi utazás lett.

Sajnos terveim egy része nem teljesült. Nem jártam el többet edzeni, nem sikerült újraindítani a vállalkozásomat, bár újabb megrendeléseim voltak és egy új gyártóval sikerült szerződnöm. Anyagilag kicsit jobb volt az idei évem, mint a tavalyi.

Ennek hatása az idei nagy tervem. Lehet, idei év végére még nem jön össze, de elkezdek félretenni pénzt egy másik autóra, egy elektromosra. Már egy ideje nézegettem őket, és számításaim szerint számomra egy Hyundai Ioniq lenne a legjobb. De majd meglátjuk, mit lehet majd egy év múlva megvásárolni.

About Author

Leave a Reply