Na hát ezen is túl vagyok. Sikerült még a 3. oltás előtt elkapni ezt a nyavalyát. Még valamikor március 23-án jelentkeztek az első tünetek. Erős fejfájás, szédülés. ás hiába vettem be fájdalomcsillapítót, nem akart múlni a fejfájás. (Eléggé fejfájós vagyok, azaz gyakran szenvedek ettől, így nem tulajdonítottam semmi extrát a fájdalomnak.)
De mivel egyben volt 3 nap pihenőm, így elutaztunk vidékre nagynénémékhez. Ott kaptam egy extra erős fájdalomcsillapítót, amitől végre enyhült a fejfájás. Próbáltam sokat aludni, így javult valamelyest az állapotom. Így végül simán hazavezettem 3. nap.
Másnap munka, ahol megint iszonyatos fejfájás jön rám. Volt, hogy újra szédültem. Gyógyszer nem hat. Ekkor mesélik, hogy az egyik kollégám covidos. És korábban ugyanolyan tünetei voltak. De még ekkor sem kapcsoltam össze a tüneteim és azt, hogy beteg lehetek. Aztán éjszaka annyira fájt a fejem, hogy nem tudtam aludni. reggelre nagyon rosszul voltam, így beteget jelentettem. 8-9 körüli ébredésem után csináltam covid tesztet, ami pozitív lett. Ekkor értesítettem kollégaimat, főnököm, és az orvost is. Utóbbi ki is írt egy hétre, 7 nap karantén, aztán ha már nincsenek tünetek, mehetek is dolgozni. Mondanom sem kell, a vidéki rokonokat is sikerült megfertőzni…

Még jó, hogy már szinte mindenhonnan lehet online rendelni, így a bevásárlást könnyen megoldottuk. Szerdára enyhültek a tünetek is, így kicsit dolgoztam a kertben. Csütörtökre kicsit visszaesett az életkedvem, megint nem volt kedvem semmit sem csinálni. Vasárnapra elmúltak a tünetek, negatív lett a tesztem is, így bemehettem dolgozni. Kellettek is már, mert közben sajnos mások is kiestek.

Hát röviden ennyi volt az én covid-betegségen átesésem.

About Author

Leave a Reply