Szép lassan emelkedett a fizetés az évek alatt a Médiában. Először csak 10-20e Ft-tal, majd felvették a versenyt a nagyobb (élelmiszer)áruházakkal, és 50e Ft-os emelést hajtottak végre 2021-ben. 2022-ben nem történt emelés, csak hitegetés, hogy lesz valami. Végül év elején jelentették be a bérrendezést. Azért is rendezés, mert innentől kezdve mindenkinek más lett az alapfizetése. Beleszámolták az alapbérbe a cégnél töltött időt, majd jutalékokat, prémiumokat, pótlékot a targoncajogosítványra, amivel rendelkezek, a 3 év miatt is jár plusz kiegészítő, és mivel multifunkciós az áruház, emiatt is. Így a végén 30% feletti emelést kaptam. Ez szerintem elég jó. 🙂

Szóval a végére több, mint 30%-os emelést kaptam. Erre a hírre vártam, ezért nem mentem át végül más munkahelyre, ahova felvettek. Ott is kb ezt az összeget adták volna, bár itt van legalább hétvégi pótlék, és prémium lehetőség.

Tudni kell a prémiumról, hogy a mostani fizetésbe belerakták a korábbi prémiumot, sőt, az alapemeléssel simán több pénzt kapok, kapunk, mint korábban a prémiumokkal el tudtunk érni. A korábbi prémiumrendszert is átalakították. Most már nem jár automatikusan mindenkinek, el kell érni egy bizonyos szintet, tehát teljesítményt kell felmutatni ahhoz, hogy még több legyen a pénz, amit kapunk. El kell érni a szolgáltatásértékesítésben a 400e Ft-ot, utána kapunk 3%-ot, 800e Ft felett pedig 4%-ot.
Én azt gondolom, most jól vagyunk és végre azt mondhatom, jól keresek.

About Author

Leave a Reply