Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!

El kell mondjam, a 2016 nekem nem is volt olyan rossz. Még 2015-ben kényszerültem új munkahelyet keresni, és úgy érzem, tavaly sikerült beilleszkednem az új közösségbe. Több továbbképzésen is voltam és elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot is a segítségükkel. (Erről egy korábbi postban is beszámoltam.) Év vége felé jelentős fizetésemelést kaptunk, amit a nagy nyilvánosság a sajtóból ismerhetett meg.

Munkahelyem egyik természetbeni juttatása a fizikumunk karbantartása, azaz a szerződés szerinti fitneszteremben ingyen van lehetőségünk edzeni. Ezt ki is használom egyik kollégámmal együtt. Ha tehetjük, hetente többször is lejárunk, de minimum egyszer egy héten. Kell ez a testmozgás. 🙂
Itthon is sok mindent sikerült tavaly véghez vinni, de azért maradtak még feladatok. Pl a lépcső falát befejeztem, egy síkba hoztam a régivel, a lépcsőfokok hidegburkolása is befejeződött, már csak egy festés hiányzik, valamint a szélek burkolása. A hátsó terasz falának építését is befejeztem, a belső oldalát pedig levakoltam. Ide is már csak egy festés hiányzik.
Sajnos év végén volt pár probléma. Kedves kiskutyám, és a szomszéd pumi összedolgozva rágtak lukat a kerítés lécébe, hogy át tudjanak járni egymáshoz. Emiatt többször kellett léceket cserélnem. Végül a lécekre újabb léceket voltam kénytelen rakni, hogy ne férjenek oda hozzá. Karácsony másnapján a hűtőnk is felmondta a szolgálatot, de szerencsére kiderült, nincs nagy baj, gáztöltés szükséges, és a hűtés nem megfelelő mivolta miatt kialakult jégdugó leolvasztása.
És az idei karácsony legnagyobb ajándéka is megérkezett, méghozzá az autóm törzskönyve. 🙂 Kell ennél nagyobb meglepetés?

És akkor fogadalom. Nem, nem fogadalom. Nem megfogadni kell dolgokat, hanem eltervezni, eldönteni, hogy mit fog az ember csinálni az új évben. Szóval a tervek: Többszöri testedzés, az egyik legfontosabb. 😉 A legelső tervembe viszont már bele is fogtam. Ez nem más, mint a szobám átrendezése. Ehhez a bútormozgatót sikerült beszerezni, így remélhetőleg gyorsan sikerül megcsinálni. 😉

Remélem, a ti terveitek is végrehajthatóak, és év végére sikerül is megvalósítani! BÚÉK!

About Author

Leave a Reply