Oltás – Megkaptam az AstraZenecát

0

Hosszas vajúdás után a mai napon megkaptam az Astra-Zeneca oltást a Covid-19 betegség ellen.

Április 3-án kaptam e-mailben értesítést a háziorvosomtól, hogy a jelentkezhetek Astra-Zeneca oltásra. Sajnos későn vettem észre a levelet, így nem sikerült bekerülnöm az első körbe. Viszont újabb időpontot akkor még nem tudtak mondani számomra.

Közben persze jönnek a hírek, előre veszik a kismamákat, előre veszik az egyházi személyeket. ettől meg csak megy fel a pumpa bennem, hogy én az elsők között regisztráltam, de mindenki elém pofátlankodik. Bocs, de nagyon így éreztem. Főleg, hogy a kereskedelemben dolgozom, és valahogy senkinek sem jutott eszébe, hogy talán őket / minket kellene előre venni, hiszen emberek tömegével találkozik nap, mint nap.

Eltelt 2 hét, újra jelentkezett az orvos asszisztense, most már telefonon. Újra megkérdezte, hogy az Astra-Zenecát elfogadom-e. Mondtam, hogy természetesen igen. Így hát megkaptam végre az időpontot. Április 19. 10:30 Honvéd Kórház oltóközpont. Persze nekem pont munkanap, de szerencsémre megértő a munkahelyem, így elengedtek. Szerencsére kivételesen korábban odaértem, így az adott időpontban már távozóban voltam az épületből, így végülis 2 órás késéssel kezdtem meg a munkát.

Másnap szerencsés voltam, nálam nem jelentkeztek mellékhatások. Jól átvészeltem eddig az egészet.

About Author

Leave a Reply