Néhány szót magamról. 1979 október 9-én láttam meg a napvilágot  Budapesten. Már általános iskolás koromban a számítástechnika irányába indultam el, és végülis számítástechnikai szoftverüzemeltetői végzettséget sikerült szereznem a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában.
A középiskola után egy ideig a GDF-en tanultam, és közben elhelyezkedtem egy számítástechnikával foglalkozó kereskedelmi cégnél. Azóta is ott dolgozom, javítgatom a gépeket, árut szállítok, és néha számlázok is, szóval olyan kis mindenes vagyok.
Kiskorom óta a XVII. kerületben lakom. Nemrég végre sikerült a panellakásunkat egy családi házra váltani. Természetesen még mindig szülőkkel. Viszont az idõ úgy hozta, hogy a lakát felújítottuk és nem egy vadidegennek adtuk el, hanem én vettem meg, persze hitelre.
Közben az új ház környékét is a saját igényeinkhez alakítjuk. Most készült el a kerítés, cserélve lettek a felsõ oszlopok, amik eddig szélesebbek voltak az aljzatnál. Most be is vakolták a munkások, valamint elkészült a kocsibeálló is. Végre nem kell kint állni az utcán a kocsival. Idõközben pedig végre megvásároltam a saját kocsimat. Egy Suzuki Swift Mistic lett. Nagyon szeretem. Szép autó, könnyen kezelhetõ, és az 1,3-as motor ellenére is jól gyorsul.

About Author

Leave a Reply