A Trnd weboldalán történt regisztráció után végre megkaptam az első tesztlehetőséget. Ez pedig nem más, mint az új Pécsi Sör. Kaptam is egy karton dobozos sört, amit megpróbáltam ismerőseim (kollégáim, szomszédaim, rokonaim) között szétosztani, és a tapasztalatokat begyűjteni.

Mindenkit meglepett a kellemes, mégis karakteres íz, mely összehasonlítható más márkás sörökkel. Épp megfelelően édeskés, és malátás utóíz összhatás, a széndioxidszint is megfelelő, és természetes módon került be. A doboz dizájnja is nagyon jó, kifejezi, hogy nyílt kádas erjesztéssel készült sör, melyhez egy 170 éves receptet használtak fel.

Igazi meglepetés, hogy a dobozon feltüntették a Balling fokot is. Ez azt jelenti, a sörben hány százalékos a szárazanyag-tartalom, azaz ami nem víz. (Ez legnagyobb részt maláta.)

About Author

Leave a Reply